Akcija!

Sublisplash boje – Epson ET2700

250.00 Kn 220.00 Kn +PDV

  • Visoke performanse ispisa
  • Živopisne boje
  • Izvrsna crna boja
  • Punjenje visokog kapaciteta
  • Proizvedeno u EU
  • Neće ubiti Vaš printer
Očisti

Opis

Sublimacijski StartUp Epson ET2700 Kit

StartUp Sublisplash Sublimacija. Sublisplash® je nova generacija Dye sublimacijskih boja koju su osmislili i kreirali vodeći stručnjaci u segemntu Sublimacijeske tehnologije ispisa novom generacijom Epson printera. Današnje tržište je urbano te uvijek zahtjeva nešto revolucionarno, novo i ujedno cjenovno pristupačno. Tu nastupa Sublisplash. Boje proizvedene i osmišljene u Europskoj uniji, pružiti će vam vrhunsku kvalitetu ispisa na vašem proizvodu, te ujedno tom istom proizvodu dati življe boje te vrhunsku kvalitetu i trajnost. Ova boja je stabilna i konstantna te uz svoje profile daje proizvodu jednu novu dimenziju i udahnjuje mu živopisne boje. Sublisplash boje isporučuju se sa najnaprednijim ICC profilima te upravljačkim programom za jednostavnije podešavanje ispisnih postavki sa najboljim omjerom boja koje u konačnici daju vrhunski ispis i proizvod. Zamjenite svoje stare i skupe boje u Vašim Ricoh i Epson printerima. Udahnite jednu novu dimenziju u svoje proizvode, Vaši kupci će vam biti zahvalni.

StartUp Sublisplash Sublimacija – StartUp Kit Epson ET2700

StartUp Sublisplash Sublimacija je složeni paket sa printerom i potrebnim repromaterijalom za početak rada sa sublimacijom. Vrlo jednostavno korištenje, visoko kvalitetne boje Vaš će proizvod zasigurno izgledati savršeno. Otisnite svoje šalice, magnete, privjeske te razne druge sublimacijske materijale te ih ponudite svojim kupcima po povoljnim cijenama. Start paketi sačinjavaju raznu opremu i materijale koji se koriste za tisak raznih vrsta aplikacija na različite proizvode. Paketi su kompletirani kao StartUp sistemi i u njima se nalazi svi potrebni elementi za pokretanje vlastitog posla. Odličan StartUp za male fotografske obrte, fotokopiraonice, male gift shopove, suvenirnice i sl.

NOVO – Sublisplash Driver – upravljački program za podešavanje ispisa

@Sublisplash Driver je upravljački program koji olakšava podešavanje postavki ispisa samo jednim klikom. U ovom upravljačkom programu imate raznih vrsta postavi ispisa te više opcija podešavanja printanja što će vam zasigurno olakšati proces postavljanja ili uređivanja. Tako u ovom programu imate opciju spremanja postavki ispisa, color managmenta, spremanja postavki formata papira i načina ispisa. Svakako koristan progam koji je uračunat u cijenu našeg StartUp paketa. Više informacija o samom Sublisplash Driveru pogledajte ovdje

Dodatne informacije

Dostupne boje

Sublisplash Yellow 80ml, Sublisplash Cyan 80ml, Sublisplash Magenta 80ml, Sublisplash Black 80ml

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Sublisplash boje – Epson ET2700”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *